Sup boards

Sup boards

YellowV is gestart met een serie van drie stoere Heartbeat Stand Up Paddling boards. Deze SUP serie combineert een moderne looks met een zwarte achtergrond van hoogwaardig PVC. Fusion dropstitch en ultrasoon gelast: deze paddle boards garanderen vele jaren plezier! Onze boards worden geleverd als complete set, zodat je direct het water op kunt. Onze boards worden geleverd met 3 afneembare vinnen, een leash, een draagtas, een kleine dry bag met de repairkit en de speelset, een pomp, een verstelbare SUP/kajak peddel, een 3 meter(!) lange microvezeldoek, een handmatige hogedrukpomp, waterdicht telefoonhoesje én 3 jaar garantie.

Aan deze 3 boarden zijn de Heartbeat 13 - Tugela en de Heartbeat 14 Niagara toegevoegd, De Heartbeat 13 voor snelheid en lange tochten, en de Heartbeat 14 voor weekendjes weg met bijvoorbeeld een tent.

Welke SUP boards hebben wij?

Met onze eerste set SUP’s hebben we gekozen voor drie verschillende soorten: een kindersup, een wild water riviersup en een toursup. Allemaal opblaasbaar met hun eigen kenmerken. Zo is er voor ieder wat wils. Hou je van tot rust komen of van grote afstanden afleggen, is de YVSUP11 jouw ideale match. Door de lengte/breedte verhouding komt dit board goed op snelheid en glijdt deze over het water. Ga je liever de branding in of van een rivier in Frankrijk is daar de YVSUP09. Een korter board met opstaande voor- en achterzijde voor extra wendbaarheid. Voor de kleinste suppers de zelf op pad willen is er de YVSUP08. Kort en licht, ideaal om te leren suppen of om gewoon lekker te ravotten op het water.

Voor de supboarder die meer snelheid en performance wil, is er de Tugela, een 4 meter lang snelvaar en tourboard:YVSUP13. Wil je liever weekendjes weg, of lange suptochten maken? Dan is de Niagara iets voor jou. Met zijn 4,26 meter lengte en 83 cm breedte is dit het meest geavanceerde board van YellowV. Door de gebruikte x-woven fusie dropstitch PVC is dit board licht en zeer stabiel. YVSUP14

Al onze boards zijn breed, voor een betere stabiliteit, zodat de beginners en recreatieve suppers er goed mee uit de voeten kunnen.

SUP board kopen?

Een board gevonden dat bij je past? Bestellen gaat heel simpel. Kies, plaats deze in het winkelmandje en volg de stappen om af te rekenen en versturen wij jouw producten zo snel mogelijk, vanaf 100 euro verzenden wij zelfs gratis! Toch nog vragen? Gebruik onze chat functie of stuur ons een e-mail.