Sup boards

YellowV is gestart met een serie van drie stoere Heartbeat Stand Up Paddling boards. Deze SUP serie combineert een moderne looks met een gedistingeerde zwarte achtergrond van hoogwaardig PVC. Fusion dropstitch en ultrasoon gelast: deze paddle boards garanderen vele jaren plezier! Onze boards worden geleverd als complete set, zodat je direct het water op kunt. Onze boards worden geleverd met 3 afneembare vinnen, een leash, een draagtas, een kleine dry bag met de repairkit en de speelset, een pomp, een verstelbare SUP/kajak peddel, een 3 meter(!) lange microvezeldoek, een handmatige hogedrukpomp én 3 jaar garantie.

Welke SUP boards hebben wij?

Met onze eerste set SUP’s hebben we gekozen voor drie verschillende smaken: een kindersup, een wild water riviersup en een toursup. Allemaal opblaasbaar met hun eigen kenmerken. Zo is er voor ieder wat wils. Hou je van tot rust komen of van grote afstanden afleggen, is de YVSUP11 jouw ideale match. Door de lengte/breedte verhouding komt dit board goed op snelheid en glijdt deze over het water. Ga je liever de branding in of van een rivier in Frankrijk is daar de YVSUP09. Een korter board met opstaande voor- en achterzijde voor extra wendbaarheid. Voor de kleinste suppers de zelf op pad willen is er de YVSUP08. Kort en licht, ideaal om te leren suppen of om gewoon lekker te ravotten op het water. Al onze boards zijn iets breder dan normaal voor een betere stabiliteit, zodat de beginners en recreatieve suppers er goed mee uit de voeten kunnen.

SUP board kopen?

Een board gevonden dat bij je past? Bestellen gaat heel simpel. Kies het gewenste aantal, plaats deze in het winkelmandje en volg de stappen om af te rekenen en versturen wij jouw producten zo snel mogelijk, vanaf 100 euro verzenden wij zelfs gratis! Toch nog vragen? Gebruik onze chat functie of stuur ons een e-mail.