Heartbeat 14 iSUP - kampeer tourer - NIAGARA - 426x83x15cm complete set

€ 749,00
Op voorraad
SKU
YVSUP14

Heartbeat 14 iSUP - overnight tourer - NIAGARA - 426x83x15cm complete set

Dit brede en lange SUP board is met een lengte van 426 cm en een breedte van 81 cm stabiel en snel genoeg voor de langere SUP tours. Met twee grote bagagenetten is dit de ideale SUP voor meerdere dagen uit: ga op pad met een tentje en ontdek!

Het pakket wordt geleverd met een hoge druk pomp (20 psi), SUP leash, een draagtas, afneembare vinnen, een reparatieset, een speelset, een 4 delige kajak/SUP peddel, een 2 liter dry bag en een 3 meter lange handdoek.

De YellowV Niagara 14’0 Overnight SUP board is 426 cm groot en gemaakt met de nieuwste X-woven dropstitch techniek: stijver en lichter dan de YVSUP11.
 
Dit overnight SUP board is speciaal ontworpen voor de avontuurlijke SUP’pers die aan 1 dag niet genoeg hebben. Twee grote bagage netten bieden genoeg ruimte aan je kleding, je eten én een tentje. Want deze sup is er voor gevorderde en ambitieuze peddelaars die lange en uitgebreide tochten willen maken.
 
Om alle kleding droog te houden is deze set voorzien van een 2 liter dry bag. Door de bredere basis is de Niagara SUP board heerlijk stabiel en door de lengte kan er ook op hoge snelheid worden getoerd. Onze topper op het gebied van de touring boards.
 
  • Duurzaam geproduceerd met minimaal gebruik van verpakkingsmaterialen
  • Complete premium set inclusief alle accessoires
  • Zeer licht en makkelijk op te bergen
Meer informatie
Max. belasting (kg)140
IngeslotenSUP, Platform, Double action paddle, Pump, Carrying bag, Repair kit, Game set, Leash, Waterproof Mobile Case, YellowV towel, 15 liter waterproof bag
Lengte (cm)426
Breedte (cm)81
Gewicht (kg)11,5
Dikte (cm)15
Handgrepen5
Anti slip deckEVA foam 5 mm + PVC 15 mm (drop stitched)
Aantal d-ringen8
PVC constructieHeatbonded fusion / woven core
Anti slip hardheid(Shore)(A)45 - 50
PVC hardness (shore)(A)70
Ask a question

Bevestig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Heartbeat 14 iSUP - kampeer tourer - NIAGARA - 426x83x15cm complete set