Opblaasbare funtube Disc voor 2 personen, met boston ventiel, dikke nylon cover met neopreen panelen en snelsluiting

€ 170,50
Op voorraad
SKU
YVFUN2DIS

De YellowV Disc is een funtube voor 2 personen voor wie het niet hard genoeg voor kan gaan. Avontuur, actie, snelheid - enkele centimeters boven het water wordt alles intenser op de Disc. Met deze funtube achter de boot lekker afkoelen op de warme dagen, of warm van de spanning op de koudere dagen: de kapitein bepaald met de stand van de gashendel de temperatuur!

De YellowV Disc is een 2-persoon funtube. Voorzien van een sterke PVC binnenband met meerdere kamers en omhult in een dubbel gestikte nylon hoes; het kan niet ruig genoeg voor de YVFUN2DIS. Deze funtube is met meerdere pompen op te blazen door de gebruikersvriendelijke Boston valve. Door de quick connector maak je de tube iedere keer eenvoudig en op de juiste manier vast. De tijd die je kunt genieten van de tube is uitgebreid door de twee neopreen deckpads, voor comfort aan ellebogen en knieën. Niets staat je in de weg voor een dagje adrenaline!

  • Door Quick connector binnen 5 seconden bevestigd
  • Zeer licht en makkelijk op te bergen
  • Stevige nylon cover
  • 3 jaar garantie
Ask a question

Bevestig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Opblaasbare funtube Disc voor 2 personen, met boston ventiel, dikke nylon cover met neopreen panelen en snelsluiting