Boten

Boten

De YellowV opblaasbare rubberboten serie zijn verkrijgbaar in vijf bootlengtes:

- 200, 230, 270, 300 of 330 cm totaal. (Blauw / Grijs)

- 270, 300 of 330 cm totaal. (Zwart / Geel)

De rubberboten van YellowV zijn uit te voeren met twee soorten vloeren: een aluminium vloer of een opblaasbare vloer. Bij aankoop kun je dus een keuze maken uit de 2 vloeren. De gewenste vloer en de lengte van de boot zijn afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren.
Heb je veel ruimte nodig, of moet de boot achterop je schip passen?
Met hoeveel personen wil je varen?

Wat de YellowV opblaasboten-serie uniek maakt, zijn de speciaal ontworpen spiegelblokken. Deze zorgen ervoor dat het mogelijk is om of met de opblaasbare vloer of met de aluminium vloer te varen. Als jouw voorkeur ooit verandert, hoef je alleen maar een extra vloer aan te schaffen. Vaar je voornamelijk op rustig open water met de opblaasbare vloer, maar wil je nu de rubberboot op het Ijsselmeer gaan gebruiken om te vissen met vrienden? Dan is de aluminium vloer juist ideaal.

Welke vloer je ook kiest, beide vloeren bieden voor elke toepassing voldoende comfort en stijfheid aan de rubberboot.

Bekijk in onderstaand specificatie diagram de verschillen tussen beide vloeren:

Voor optimaal gebruiksgemak zijn alle modellen uitgerust met meerdere handgrepen en D-ringen voor slepen, tillen en ankeren. Het plezier begint met het kiezen van de juiste boot. Stel je eens voor welke avonturen je gaat beleven: De kustlijn verkennen, zonnebaden, weg van de drukte, of snorkelen. Het is allemaal aan jou!


1. De schuin geplaatste tubes en de trimtabs aan de spiegel zorgen voor een groter water raakvlak en drijfvermogen. Bovendien zijn de afgeronde tubes met doorlopende stootranden minder gevoelig voor schade.

2. Aan de binnenkant van de tubes naast de spiegel bevinden zich handige handgrepen.

3. Extra handgrepen op de tubes voor de bestuurder tijdens het varen.

4. De roeispanen  kun je aan de binnenkant van de tubes bevestigen en op de bovenkant van de tubes zitten snelklemmen om de roeispanen vast te zetten.

5. De bank kan worden verplaatst en als optie kan een tweede bank worden geïnstalleerd.

6. Het ontwerp is voorzien van een diepe V-kiel met een stootrandbescherming, en de tubes zijn beschermd met een extra laag PVC-stof aan de onderkant.

7. Meerdere D-ringen voor het slepen en ophijsen van de boot.

8. Overdrukventiel voorkomt overdruk door bijvoorbeeld de warmte van de zon.

9. Een eenrichtings aftapplug met sluiting is inbegrepen.

10. Een pomp met drukventiel is inbegrepen om de juiste druk in te stellen.