Heartbeat08 SUP Board – kindersup

€ 507,00
Op voorraad
SKU
YVSUP08

Heartbeat 08 iSUP – new kid on the block

Een speels 250 cm opblaasbaar SUP board. Deze kindersup is zeer wendbaar en extra breed om meer balans te bieden. Daarbij is hij stevig genoeg zodat hij helemaal kidsproof is!

De Heartbeat08 heeft vijf handvatten zodat er van alle kanten op het board kan worden geklommen. Zes d-ringen zorgen voor meerdere bevestigingsmogelijkheden om een aantal boards samen te kunnen binden tot één groot board. Het stand up paddle board zelf is met 8,5 kg lekker licht en stevig genoeg om 75 kilo te kunnen dragen. Voor extra stabiliteit hebben we drie verwijderbare vinnen toegevoegd. Vijf millimeter EVA schuim zorgt voor een comfortabele ondergrond terwijl het 1,5mm dikke drop-stitched PVC zeer duurzaam is.

De Heartbeat08 kindersup vermaakt kinderen dagenlang! Plezier in en op het water, stabiel en duurzaam: ieder kind wil een Heartbeat08 iSUP dit jaar!

Meer informatie
Max. belasting (kg)75
IngeslotenSUP, Double action paddle, Pump, Carrying bag, Repair kit
Lengte (cm)250
Breedte (cm)68
Gewicht (kg)8,5
Dikte (cm)10
Handgrepen5
Anti slip deckEVA foam 5 mm + PVC 15 mm (drop stitched)
Aantal d-ringen6
PVC constructieDouble layer, 1,5 mm thick
Anti slip hardheid(Shore)(A)45 - 50
PVC hardness (shore)(A)70
Gebruiker gewicht25 - 50 kg, 50 - 75 kg
Paddle-stijlAll round fun, Familie, Yoga
SUP vaardigheidBeginner, Intermediate
Ask a question

Bevestig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Heartbeat08 SUP Board – kindersup

Heartbeat08 spel

De spelers bewegen hun stukken aan de hand van de dobbelsteen over het bord. Alleen de stukken die zich niet in de startpositie bevinden, mogen worden verplaatst. Speelstukken mogen de startpositie verlaten wanneer er ‘5’ wordt geworpen. Eenmaal uit de startpositie, mag de speler één of meerdere stukken verplaatsen, afhankelijk van het gegooide aantal ogen op de dobbelsteen. Als er geen verplaatsing meer mogelijk is, wordt de beurt beëindigd. De beurt mag niet eerder worden beëindigd als er nog zetten mogelijk zijn. In de thuispositie betekent dit bijvoorbeeld dat de overige stappen achteruit moeten worden genomen.

Wanneer een speelstuk op dezelfde positie komt als een speelstuk van een tegenspeler, wordt het speelstuk van de tegenspeler teruggezet naar de startpositie. Een blokkade wordt gevormd wanneer twee speelstukken van een speler dezelfde positie bezetten. Geen enkel ander speelstuk op het bord kan langs deze blokkade, ook die van de blokkerende speler zelf niet. Een speelstuk kan ook niet op de positie van de blokkade zelf landen, zelfs niet om de startpositie te verlaten. Een speelstuk is niet verplicht om naar de rij van de thuispositie  te gaan. De speler kan er voor kiezen om vrijwillig nog een ronde op het board te doen, of als het aantal ogen op de dobbelsteen hoger is dan het aantal vrije plaatsen in de thuispositie het speelstuk tegen de klok in te bewegen. Het spel wordt gewonnen door de speler die al zijn stukken in de thuispositie heeft gekregen.