Heartbeat 11' SUP board – ANGEL

€ 652,00
Op voorraad
SKU
YVSUP11

Heartbeat 11' SUP board – Angel

De Heartbeat11 is voorzien van een bagagenet om je bezittingen op vast te zetten, meerdere handvatten om het board eenvoudig te verplaatsen en diverse d-ringen om het board vast te kunnen leggen aan een kade of boot. Met een gewicht van 11,5 kg voelt dit board als een hardboard. Indien volgens instructies opgepompt, kan dit board zelfs worden gebruikt om te golfsurfen! De stabiliteit van de drie afneembare vinnen is ongeëvenaard. Op het board biedt 5 mm EVA schuim comfort en grip. De 1,5mm dikke PVC laag zorgt voor duurzaamheid. Kortom eenvoudig te manoeuvreren, stabiel, snel en duurzaam:
met de Heartbeat11 kom je de zomer zeker door!

Het  board als je jouw horizon wilt verleggen. Hij is heerlijk om snel grote afstanden mee af te leggen en gelijktijdig stabiel om veilig een rugzak of je huisdier mee te nemen. Die stabiliteit maakt dit board geschikt voor zowel beginnende als gevorderde Stand Up Paddlers.

 

 • Duurzaam geproduceerd met minimaal gebruik van verpakkingsmaterialen
 • Complete premium set inclusief alle accessoires
 • Zeer licht en makkelijk op te bergen
 • 3 jaar garantie
Meer informatie
Max. belasting (kg)130
IngeslotenSUP, Double action paddle, Pump, Carrying bag, Repair kit, Game set, Leash, Waterproof Mobile Case, YellowV towel
Lengte (cm)335
Breedte (cm)80
Gewicht (kg)11,5
Dikte (cm)15
Handgrepen8
Anti slip deckEVA foam 5 mm + PVC 15 mm (drop stitched)
Aantal d-ringen6
PVC constructieDouble layer, 1,5 mm thick
Anti slip hardheid(Shore)(A)45 - 50
PVC hardness (shore)(A)70
Gebruiker gewicht50 - 75 kg, 75 - 100 kg, 100 - 120 kg, 120 - 130 kg
Paddle-stijlAll round fun, Familie, Cruising/distance, Yoga
SUP vaardigheidBeginner, Intermediate, Advanced
Ask a question

Bevestig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Heartbeat 11' SUP board – ANGEL

Heartbeat11 Spel

Een bordspel met speelkaarten. Dit spel is een variatie op het bordspel met de dobbelsteen, een combinatie van het eeuwenoude spel gecombineerd met strategische aspecten gezien je nu meerdere opties tot verplaatsen hebt per speelbeurt. Geluk is nog steeds een belangrijk element, maar dan nu aangevuld met tactiek, lol en de bereidheid om de andere spelers dwars te zitten. …..

Doel van het spel:

Dit spel kan met 2 of met 4 spelers worden gespeeld, waarbij de regels grotendeels overeen- komen. Het doel van het spel is om alle 4 speelstukken van de startpositie naar de thuispositie te brengen met behulp van de waardes op de speelkaarten. Maar pas op! Je hebt het exacte aantal nodig om in de thuispositie te komen en deze rij moet van boven naar beneden worden gevuld. Speelstukken mogen in de thuispositie bewegen, maar mogen niet over andere speelstukken heen bewegen.

Verdelen van de kaarten

Voor dit spel moet het gehele kaartspel worden opgedeeld, exclusief de jokers.

Eerste ronde: 5 kaarten per persoon, 2e ronde 4 kaarten per persoon, 3e ronde 4 kaarten per persoon. Na de derde ronde moet de volgende speler de kaarten delen.

Waarde van de kaarten

 • Aas — Verplaats een speelstuk op het bord met 1 positie, of plaats een speelstuk vanuit de startpositie op het bord.
 • Koning — Plaats een speelstuk op het bord.
 • Koningin — Verplaats een speelstuk 12 posities.
 • Boer — Verwissel twee speelstukken op het bord (niet in de thuispositie). Als er minder dan twee stukken op het bord staan kan deze kaart niet worden gespeeld.
 • 10 — Verplaats een speelstuk 10 posities.
 • 9 — Verplaats een speelstuk 9 posities.
 • 8 — Verplaats een speelstuk 8 posities.
 • 7 — Verplaats 2 speelstukken 7 posities in totaal. Als er geen twee speelstukken op het bord staan kan deze kaart niet worden gespeeld.
 • 6 — Verplaats een speelstuk 6 posities.
 • 5 — Verplaats een speelstuk 5 posities.
 • 4 — Verplaats een speelstuk 4 posities achteruit. Indien een pion net uit de startpositie is gekomen, mag deze eveneens achteruit worden bewogen om in de volgende beurt de thuispositie in te gaan. Wanneer een speelstuk de eerste positie heeft verlaten mag deze ook achteruit, maar dan kan deze niet de thuispositie meer in zonder een compleet rondje te hebben gemaakt.
 • 3 — Verplaats een speelstuk 3 posities
 • 2 — Verplaats een speelstuk 2 posities

Het spel

Aan het begin van het spel legt de eerste speler een kaart neer, zichtbaar voor iedereen, en beweegt zijn/haar speelstuk gelang de waarde van de kaart. Daarna doet de volgende speler hetzelfde. Als een speler geen kaarten heeft om het bord te betreden kan deze niet deelnemen aan de ronde en moeten alle kaarten van die speler worden neergelegd. Een ronde is afgelopen als alle kaarten zijn neergelegd. Iedere volgende ronde start een andere speler.

Een speelstuk kan op het bord worden gebracht met een Koning of een Aas. Als een speelstuk start op het bord is deze beschermd: deze speelstukken kunnen niet worden verwisseld, verwijderd of gepasseerd. Als een speler wordt geblokkeerd door een andere speler en geen andere mogelijkheden meer heeft, is deze af en moeten de resterende speelkaarten worden neergelegd. Als een speelstuk op een positie terecht komt welke al bezet is door een ander speelstuk, dan wordt het laatst genoemde speelstuk van het bord gehaald en teruggezet op de startpositie. Dit is ook van toepassing op de eigen speelstukken! Passeren van speelstukken is toegestaan, behalve op de beginpositie van het bord of in de rij van de thuispositie. Spelers moeten het totale aantal stappen zetten gebaseerd op de waarde van de kaart, dus let hierop bij het betreden van de thuispositie. Wanneer de waarde van de kaart het aantal mogelijke stappen overtreft, moet er een nieuwe ronde worden gelopen om het opnieuw te proberen.