Calandstraat 120
3125 BD Schiedam
Telefoone: +31 (0)88 48 84 777
Email contact@YellowV.com

YellowV – Next level leisure

Kies jij voor rust in een prachtig natuurgebied of ga je voor de adrenalinestoot van een snelstromende rivier? Op het water ontdek je de natuur op haar best. En wat je ook kiest, wij hebben het board voor je. Verbreed je horizon, kom op plekken waar je nog nooit bent geweest en ontdek!

Een groep enthousiaste medewerkers van VETUS, een internationaal opererende ontwikkelaar, fabrikant en groothandel in de pleziervaart, startte in 2019 met YellowV: watersportartikelen voor iedereen (met en) zonder boot. Omdat plezier op het water voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dat is ons doel: iedereen op het water krijgen.

Met YellowV kom je uit je huis en stap je in het water. Je beleeft het water op een nieuwe manier, met YellowV ga je next level. Onze SUP boards en platformen zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, bij het ontwerp van onze producten gaan we altijd dat stapje verder. Omdat we jou willen verrassen. Bovendien ben je bij ons direct klaar om het water op te gaan. Alles wat je nodig hebt wordt bij het product geleverd. Geen losse peddels, pomp of tas nodig, zelfs de handdoek krijg je er gratis bij. Net als de kennis en het wereldwijde distributienetwerk van VETUS.