Yellow V Retourbeleid

30 dagen bedenktijd
Wanneer je winkelt bij YellowV.com heb je 30 dagen bedenktijd. Deze bedenktijd start op de dag dat je de producten ontvangt. Als de periode afloopt op een feestdag, een zaterdag, Kerst of Nieuwjaarsdag, dan wordt deze automatisch verlengd naar de eerstvolgende werkdag. Na ontvangst mag je de producten alleen beoordelen op uiterlijk en werking. Als je van je recht op bedenktijd gebruik wilt maken, moet je dit binnen 30 dagen aan ons laten weten  via telefoon, e-mail of het formulier op YellowV.com

Retouren
YellowV.com biedt de mogelijkheid om binnen 60 dagen te retourneren. Als je je bedenkt over de aankoop, moeten de producten binnen 60 dagen zijn aangemeld als retour. Ontbrekende originele verpakking kan leiden tot reductie van de waarde van het product. Om aanspraak te maken op het volledige aankoopbedrag is het van belang dat het product wordt teruggestuurd in de originele verpakking. Wanneer je het pakket retour zendt, zorg dan voor een deugdelijke verpakking. Je bent zelf verantwoordelijk voor het pakket tot het afgeleverd is bij ons, dus bewaar het verzendbewijs en eventuele track & trace nummer zorgvuldig. Kosten voor retour zijn volledig voor eigen rekening. Hou er rekening mee dat wij geen pakketten onder rembours aannemen. Voeg voor een snelle afhandeling een kopie van het aankoopbewijs en het compleet ingevulde retourformulier toe.

Terugbetaling
Wanneer we de producten ontvangen, controleren we deze nauwkeurig en storten we het aankoopbedrag terug. Dit bedrag wordt op dezelfde rekening overgemaakt als gebruikt bij aankoop.

AANTEKENING:

We brengen kosten op het aankoopbedrag in mindering, wanneer:

  • de producten overduidelijk gebruikt zijn
  • de producten beschadigd zijn onder jouw verantwoordelijkheid
  • de producten anders behandeld zijn dan nodig om uiterlijk en werking te beoordelen
  • er niet voldaan is aan het retourneren in de originele verpakking.

Klachten – als er iets mankeert aan het product
Jouw aankoop op YellowV.com heeft 3 jaar garantie. Dit betekent dat er in het geval van een ondeugdelijk product een reparatie plaats kan vinden, het product gedeeltelijk of in zijn totaliteit kan worden vervangen of dat je in aanmerking komt voor het volledige of een gedeelte van het aankoopbedrag, afhankelijk van de situatie. Een klacht is gegrond als het gebrek niet is ontstaan door incorrect gebruik of gedrag. Garantie wordt gegeven op EVA schuim en naden. Verkleuringen en/of gebruikerssporen/krassen zijn geen reden voor aanspraak op garantie of restitutie.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op na het constateren van het defect.

We raden aan om dit uiterlijk binnen 2 maanden na het ontdekken van het defect te doen. Je kunt ons bereiken via e-mail (contact@YellowV.com) of via de telefoon (0045 2594 2906).

Om de klacht goed te kunnen beoordelen, vragen we het volgende:

Graag een korte beschrijving hoe de schade is ontstaan of hoe het gebrek is ontdekt. Neem zo snel mogelijk contact met ons op na het ontdekken van de schade. Stuur ons alstublieft deze beschrijving inclusief 4 tot 5 foto’s van het gebrek toe. Het gebrek moet duidelijk zichtbaar zijn op tenminste één van de foto’s. Stuur ons ook een foto van de complete voor- en achterzijde van het product en zend deze foto’s met beschrijving naar contact@YellowV.com

Voeg voor een spoedige afhandeling ook het ordernummer of een kopie van het aankoopbewijs toe.

Na ontvangst van de beschrijving en de foto’s nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Als de conclusie is dat ondeugdelijke producten retour moeten worden gezonden, dan krijg je van ons een gratis retourlabel. Als je er voor kiest om dit label niet te gebruiken (LET OP, hierdoor word je zelf verantwoordelijk voor alle kosten van het terugzenden) stuur dan de producten naar:

YellowV.com By Grimsby ApS
Rugaardsvej 5
8680 Ry
Denemarken

 

Als in geval van eigen verzending de klacht gegrond is verklaard, vergoeden wij het standard verzendtarief achteraf. Als de klacht ongegrond is, zijn alle kosten voor het verzenden en het terugzenden voor eigen rekening.

De producten moeten voor verzending goed worden verpakt en indien gevraagd, moet je in staat zijn om het verzendbewijs te kunnen tonen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de verpakking en de producten tot deze bij ons zijn afgeleverd. Bewaar daarom goed het verzendbewijs en eventuele track and trace nummer.

Hou er rekening mee dat wij geen verzendingen onder rembours accepteren.