Rugaardsvej 5, 8680 Ry, Denmark
Phone: (+45) – 2594 2906
Email contact@YellowV.com

YellowV - den nye markeds trend

Vand er det vigtigste element i vores liv. At drikke, for at friske, slappe af - vi har brug for det på så mange måder. Når alt kommer til alt: 60% af den menneskelige krop består af vand.
Vi fra YellowV mener, at vand kan være lige så vigtigt for dig evne til at holde dig i form. Vores produkter stimulerer et aktivt liv på vandet, så du kan opleve naturen på sit fineste: en fredelig og rolig nationalpark eller en spændende, hurtigt strømende flod. Uanset hvad du flyder på, skal du bare vide, at vi har din ryg med materiale, der kan matche.


Det er vores mission at få dig ud af huset og i vandet. At få dig i form, mens du ser smart ud. At være din næste prioterede fritidsinteresse. Vores flot udstyr gør det muligt for dig. Udvid din horisont, nå steder, du aldrig har været før, og udforsk mere. Lev livet i stedet for at se det passere forbi på skærmen på din telefon.


I øjeblikket tilbyder vi produkter til både fladt som hvidt vand, og der kommer meget mere. Oppustelige genstande som SUP-boards og platforme, der ikke kun opfylder standarder og forskrifter, men også overstiger dem. Fordi hos YellowV lever vi for at få dig til at sige "Wow"!