Heartbeat 09 iSUP – eventyreren

4.648,53 kr.
På lager
SKU
YVSUP09

Heartbeat 09 iSUP – eventyreren

Når du vil krydre dine oplevelser, er iSUP Heartbeat09 den perfekte ledsager.

Heartbeat 09 iSUP er ligelig velegnet til en stille aftentur på søen eller mere uroligt vand og brydende bølger. Dette "Rocker Board" er meget manøvredygtigt og kan drejes på stedet ved at flytte vægten ned på det hævede "kick pad".

Heartbeat 09 iSUP har, for øget stabilitet, en ekstra bredde, hvilket du på dette SUPboard kan få fint brug for, når du "balancerer på kanten" og leger i bølgerne.

Heartbeat 09 iSUP er et SUP boad, der appellerer til eventyr og sjov og netop derfor, har vi gjort dette board så glat som muligt.

Heartbeat 09 iSUP har tre ergonomisk placerede håndtag og seks D-ringe, hvilket gør det let at bære og sikre til en feks. en badebro

Heartbeat 09 iSUP vejer kun 9 kg og byder på en hårdhed, vi normalt ikke ser i oppustelige boards - her skærer du ud gennem vandet som en professionel.

Den robuste 1,5 mm drop-syede PVC er påført med 5 mm EVA skum hvilket giver et fremragende fodfæste når det er nødvendigt.

Adræt, robust og let: Heartbeat 09 SUP-boardet er din wingman på den den lidt mere blæsende dag på søen.

Specifikationer
Max. belastning (kg)130
InkluderetSUP, Double action paddle, Pump, Carrying bag, Repair kit, Game set, Leash, Waterproof Mobile Case, YellowV towel
Længde (cm)287
Bredde (cm)89
Vægt (kg)9
Tykkelse (cm)15
Handtag3
Anti slip deckEVA foam 5 mm + PVC 15 mm (drop stitched)
Antal D- ringe6
PVC constructionDouble layer, 1,5 mm thick
Anti slip hardness (shore)(A)45 - 50
PVC hardness (shore)(A)70
Bruger vægt25 - 50 kg, 50 - 75 kg, 75 - 100 kg, 100 - 120 kg, 120 - 130 kg
Padle stilMest for sjov, Familie, Yoga
SUP færdighedBegynder, Øvet, Advanced
Ask a question

Send
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Heartbeat 09 iSUP – eventyreren

Heartbeat 09 spil

Dette spil består af 3 x 3 felter. Målet med spillet er at være den første spiller, der får tre på en række. Spiller nr. et placerer den første brik. Spillerne skiftes herefter til at placere deres farvede brikker på brættet, indtil en spiller har tre på en række (vandret / lodret / diagonalt) eller indtil det er uafgjort.