Fun Tubes

Fun Tubes

Køb din fun tube hos Yellow V og oplev friheden på vandet!

Yellow V har et bredt udvalg af fun tubes til 1 og 2 personer.

YellowV Donut fun tube til 1 person er fartholderen til enhver vandfest. En sensation på vandet, fordi den lette YellowV Donut glider hen over vandet. Takket være den robuste kvalitet kan du se frem til mange adrenalinfyldte ture og mange somre med hoppen over vandet. Vil du starte stille og roligt? Så læn dig tilbage og slap af i røret. Vil du opleve mere fart? Så læg dig ned på maven. En forskel som nat og dag med det samme dæk!

Klassikeren - YellowV funtube Banana til 2 personer. Enhver tur bliver sjov med denne 2-personers funtube, uanset om den hænger bag en speedbåd eller endda en jolle. Den er egnet til op til to personer og er den ultimative udfordring for dit balanceorgan.

Mere sjov for to? Vælg YellowV Triangle funtube til 2 personer! Denne funtube til to personer tilbyder samme sjov som YellowV Donut, men til to personer på samme tid? Siddende eller liggende: Mængden af action er op til dig og din medrytter. Hold godt fast i de ergonomiske håndtag, og hop vidunderligt hen over vandet.

 

YellowV Disc er en funtube til 2 personer, for hvem det ikke kan gå hårdt nok for. Eventyr, action, fart - et par centimeter over vandet bliver alt mere intenst på Disc'en. Køl ned med denne funtube bag båden på varme dage, eller varm op med spænding på koldere dage: kaptajnen bestemmer temperaturen med gashåndtagets position!