Heartbeat 11 iSUP – ANGEL

5.017,95 kr.
På lager
SKU
YVSUP11

Heartbeat 11' SUP board – Angel

Din iSUP-ledsager, når du udvider din horisont: hurtig nok til at dække store områder, men alligevel meget stabil, så du sikkert kan medbringe en rygsæk (eller dit kæledyr).

Heartbeat 11 iSUP er et meget stabilt board, som gør det velegnet til både begyndere og øvede stand up-padlere.

Heartbeat 11 iSUP har et bagagenet, der sikrer dine ejendele og flere håndtag som gør det let at transportere mens det er oppustet samt 6 kraftige D-ringe så der er mulighed for at sikre det til badebro eller til din båd.

Med en vægt på 11,5 kg. Hvis det er korrekt oppustet, føles dette som et hard board og dette board endda bruges til bølgesurfing!

Stabiliteten er med de tre aftagelige finner enestående.

Heartbeat 11 iSUP har 5 mm EVA-skum på toppen, hvilket giver etfremragende fodfæste og samtidig meget behageligt at stå på.

Boardet er udført i kraftig 1.5 mm PVC, som er drop-syet for ekstra holdbarhed – et board der er bygget til mange års brug.

Meget manøvrerbar, stabil og hurtig: Heartbeat 11 SUP-brættet vil holde i rigtig mange somre.

Specifikationer
Max. belastning (kg)130
InkluderetSUP, Double action paddle, Pump, Carrying bag, Repair kit, Game set, Leash, Waterproof Mobile Case, YellowV towel
Længde (cm)335
Bredde (cm)80
Vægt (kg)11,5
Tykkelse (cm)15
Handtag8
Anti slip deckEVA foam 5 mm + PVC 15 mm (drop stitched)
Antal D- ringe6
PVC constructionDouble layer, 1,5 mm thick
Anti slip hardness (shore)(A)45 - 50
PVC hardness (shore)(A)70
Bruger vægt50 - 75 kg, 75 - 100 kg, 100 - 120 kg, 120 - 130 kg
Padle stilMest for sjov, Familie, Cruising/lang distance, Yoga
SUP færdighedBegynder, Øvet, Advanced
Ask a question

Send
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Heartbeat 11 iSUP – ANGEL

Heartbeat 11 spil

Kryds og bolle… ..med spillekort. Dette spil er en række af det velkendte "kryds og bolle spil", der har eksisteret i århundreder. Det kombinerer reglerne for enkle sjove terninger-baserede brætspil med strategien om at have flere træk til rådighed. Selvom (som med ethvert spil) held stadig er involveret, handler det mest om taktik, evnen og viljen til at irritere din modstander!

 

Målet med spillet:

Dette spil kan spilles med enten 2 eller 4 spillere, men reglerne er dybest set de samme. Målet med spillet er at flytte alle 4 brikker fra dit startfelt til din hjemmebase ved hjælp af almindelige spillekort. Vær opmærksom ... du har brug for det nøjagtige antal felter for at komme hjem, og du skal udfylde huset ovenfra og ned. Brikker kan bevæge sig indenfor hjemmebasen, men må ikke hoppe over andre brikker inden for hjemmebasen.

 

Håndtering af kortene:

Du skal bruge alle kort undtagen Jokerne.

 1. runde: 5 kort hver, 2. runde 4 kort hver. 3. runde 4 kort hver. Efter tredje runde skal den næste spiller give.

 

Grundlæggende kortværdi:

 • Es - Flyt enten en brik, der allerede er på brættet 1 plads, eller som en begyndelse for at komme på brættet.
 • Konge - Start for at få en brik på brættet.
 • Dronning - Flyt en brik 12 felter.
 • Knægt - Skift 2 brikker, der er på brættet (men ikke hjemme), dette er obligatorisk, men hvis der er mindre end 2 forskellige farver på brættet, kan dette kort ikke spilles
 • 10 - Flyt en brik 10 felter.
 • 9 - Flyt et brik 9 felter.
 • 8 - Flyt et brik 8 felter.
 • 7 - Flyt i alt 7 felter delt mellem 2 brikker. (Hvis ingen brikker på brættet, så kan du ikke bruge dette kort)
 • 6 - Flyt en brik 6 felter.
 • 5 - Flyt en brik 5 felter.
 • 4 - Flyt en brik 4 felter, men altid BAGLÆNS (hvis brikken er i startposition er det tilladt at gå baglæns og  i næste tur ind i hjemmebasen, hvis en brik allerede er flyttet fra startposition er det stadig tilladt at gå tilbage over startposition, men den kan ikke komme ind på hjemmebasen uden at gennemføre en komplet runde)
 • 3 - Flyt et brik 3 felter.
 • 2 - Flyt en brik 2 felter.

 

Spillet:

I starten af ​​spillet lægger den første spiller et enkelt kort synligt for alle og flytter sin brik efter kortets værdi (se kortværdier), så gør den næste spiller (med uret) det samme. Hvis en spillers sæt af kort ikke tillader at starte eller flytte, er spilleren ude af den aktuelle runde og skal lægge alle sine resterende kort. En runde afsluttes, når alle kort er lagt ned. I hver efterfølgende runde starter en anden spiller.

En brik kan placeres på startpunktet enten med en konge eller med et es. Når en brik flyttes hjemmefra til startpunktet, er den “beskyttet”. Brikker, der er i startposition, kan ikke skiftes, tages eller passeres. Hvis en spiller er blokeret for enhver bevægelse af en modstander i en startposition, er spilleren ude af den aktuelle runde og skal lægge alle sine resterende kort

Hvis en brik kommer til et felt, der er optaget af en anden, tages sidstnævnte fra bordet og returneres til startrækken, dette gælder også for dine egne brikker! At passere en anden brik er altid tilladt, undtagen i hjemmebasen, eller hvis en brik er på sit eget startfelt. Spillerne er forpligtet til at flytte deres brikker det komplette antal felter, der er bestemt af kortværdien (vær forsigtig, når du prøver at komme ind på din hjemmebase), hvis kortets værdi overstiger antallet af nødvendige felter, skal en anden runde af banen startes for at prøve igen!