Yellow V retur regler

30 dages afbestillingsperiode:

Når du handler hos YellowV.com har du 30 dage på at annullere.

Afbestillingsperioden starter den dag, du modtog varerne. Hvis perioden udløber på en helligdag, lørdag, juledag eller nytårsdag, forlænges fristen til den følgende mandag. Efter modtagelse må du kun håndtere genstandene for at fastlægge deres art, egenskaber og den måde de fungerer på.

For at udøve retten til at annullere skal du underrette os inden for 30 dage efter modtagelse af varerne pr. Mail eller ved hjælp af online-formularen på YellowV.com

 

Returnering:

YellowV.com tilbyder 60 dage returperiode.

Hvis du skifter mening omkring dit køb, skal varerne returneres til os inden for 60 dage returperioden

Manglende originalemballage kan resultere i en reduktion i værdien af ​​en vare. For at modtage en fuld refusion anbefales det at returnere produktet i sin originale emballage.

Når du returnerer varerne, skal du sørge for, at de er ordentligt indpakket. Du er ansvarlig for pakken / varerne, indtil den er modtaget af os. Så hold kvitteringen fra kurer og eventuelt spor- og spornummer.

Du skal betale omkostningerne ved returnering af varerne, hvis du skifter mening.

Bemærk! Vi accepterer ikke pakker sendt COD eller lignende.

 

Dokumentation af dit køb og returneringsformular

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation fra dit køb. Derudover vil det lette behandlingen, hvis du vedhæfter en udfyldt returformular, som er vedlagt i pakken, når du modtager varerne.

 

Refundering:

Når vi modtager varerne, tjekker vi den / de returnerede vare (r), og du får tilbagebetalt det beløb, du betalte til os ved køb. Beløbet overføres altid til den samme betalingsmetode, der blev brugt til købet. Hvis du for eksempel betalte med kort, vendes købsbeløbet til det betalingskort, du brugte til købet.

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Dette sker, hvis produktet er forringet eller beskadiget fordi

  • du har brugt varerne
  • varerne blev beskadiget, mens du var ansvarlig for dem
  • du håndterede genstande på en anden måde end det var nødvendigt for dig at bestemme deres art, egenskaber og den måde, de fungerer på
  • du har ikke fulgt begrænsningerne i afbestillingsretten med hensyn til sæler, produkttype osv.

Klager - Hvis der er noget galt med produktet

Dit køb er dækket af YelowV.com 3 års garanti.
Dette betyder, at du enten kan få et defekt produkt repareret eller udskiftet, modtage en refusion eller reduktion i pris, afhængigt af den specifikke situation. En klage er berettiget, hvis manglen ikke er forårsaget af forkert brug af produktet eller anden forkert opførsel.
Garantien gælder for materialer (EVA-skum) eller håndværk (sømme). Normal slid- og riveskader, skader forårsaget af forkert brug, kosmetisk skade, forkert pleje eller påvirkninger / ulykker er ikke dækket af denne garanti. Slid er naturlig og uundgåelig skade som følge af normal brug og eksponering for elementerne

Du skal kontakte os inden for en "rimelig periode"

Du skal fremsætte dit krav inden for en "rimelig periode", efter at du har opdaget manglen. Vi anbefaler, at du hævder så hurtigt som muligt og inden for 2 måneder efter, at defekten blev opdaget. Du kan kræve ved at kontakte os via e-mail på contact@YellowV.com eller telefon 00 00 2594 2906

For at vi kan behandle din klage vil vi bede dig følgende:

Send os en kort beskrivelse af, hvordan skaden eller defekten opstod. Bemærk, at du skal kontakte os, så snart du opdager manglen.
For at dokumentere defekten skal du sende 4-5 fotos sammen med beskrivelsen. Fejlen skal være klar fra mindst et af billederne. Sørg også for, at dine fotos viser hele produktet forfra og bagfra.
Send billederne via e-mail til contact@YellowV.com
Angiv ordrenummeret for varen, eller vedhæft en kopi af ordrebekræftelsen / kvitteringen
Når vi har modtaget dine fotos, behandler vi dit krav så hurtigt som muligt.
Hvis du returnerer defekte varer, sender YelowV.com dig en forudbetalt returetiket. Hvis du vælger ikke at bruge den forudbetalte returmærke (hvilket gør dig ansvarlig for alle omkostninger forbundet med forsendelse), så send varerne til:

YellowV.com Af Grimsby ApS
Rugaardsvej 5
8680 ry
Danmark

Hvis kravet er berettiget, refunderer vi dine rimelige forsendelsesomkostninger, der opstår, når du sender varen tilbage til os. Ellers skal du bære alle transportomkostninger, inklusive vores forsendelsesomkostninger til returnering af varen efter undersøgelsen.

Husk, at varen altid skal være godt pakket, og du skal få bevis for porto.

Du er ansvarlig for pakken / varerne, indtil den er modtaget af os. Så opbevar postkvitteringen inklusive oplysninger om forsendelsesomkostninger og track & trace nummer

Bemærk! Vi accepterer ikke pakker sendt COD eller lignende