All fun tubes

All fun tubes
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Koop je fun tube bij Yellow V en ervaar de vrijheid op het water!
Yellow V heeft een ruime keus in fun tubes, 1 en 2 persoons.

De YellowV Donut funtube voor 1 persoon is de gangmaker op ieder waterfeestje. Een sensatie op het water, want de lichte YellowV Donut scheert over het water. Door de stevige kwaliteit heb je vele adrenaline gevulde ritten in het vooruitzicht en stuiter je vele zomers lekker over het water. Wil je rustig beginnen? Ga dan lekker zitten in de tube. Wil je meer snelheid ervaren? Ga dan liggen op je buik. Een dag en nacht verschil met dezelfde band!

De klassieker – de YellowV funtube Banaan voor 2 personen. Iedere tocht wordt leuk met deze 2 persoons funtube, of deze funtube achter een speedboot of zelfs achter een sloep hangt. Geschikt voor maximaal twee personen is dit de ultieme uitdaging voor je evenwichtsorgaan.

Meer plezier met zijn tweeën? Ga voor de YellowV Triangle funtube voor 2 personen! Deze twee persoons funtube biedt hetzelfde plezier als de YellowV Donut, maar dan aan twee personen tegelijk? Zittend of liggend: de hoeveelheid actie bepaal jij en je mederijder. Houd je goed vast aan de ergonomische handgrepen en stuiter heerlijk over het water.

De YellowV Disc is een funtube voor 2 personen voor wie het niet hard genoeg voor kan gaan. Avontuur, actie, snelheid - enkele centimeters boven het water wordt alles intenser op de Disc. Met deze funtube achter de boot lekker afkoelen op de warme dagen, of warm van de spanning op de koudere dagen: de kapitein bepaald met de stand van de gashendel de temperatuur!