All boats

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kies de juiste rubberboot

YellowV biedt u volledig opblaasbare boten, en zijn uit te voeren met twee soorten vloeren ( alumium vloer / opblaasbare vloer). de gewenste vloer en de lengte zijn afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Heeft u veel ruimte nodig, of moet de boot achterop uw schip passen? Met hoeveel personen wilt u varen?

De serie YellowV opblaasboten zijn verkrijgbaar in vijf bootlengtes: 200, 230, 270, 300 of 330 cm. Bij aankoop kunt u een opblaasbare vloer of een opvouwbare aluminium vloer kiezen, afhankelijk van uw behoeften. Wat de YellowV opblaasboten-serie uniek maakt, zijn de speciaal ontworpen spiegelblokken, wat het mogelijk maakt om of met de opblaasbare vloer of met de aluminium vloer te varen. Als uw voorkeur ooit verandert, hoeft u alleen maar een extra vloer aan te schaffen. De rubberboten hebben een diepe V-romp voor meer stabiliteit bij zowel lage als hoge snelheden. Elke heeft zijn individuele voordelen - bekijk het specsdiagram hieronder.

Voor optimale gebruiksvrijheid zijn alle modellen uitgerust met meerdere handgrepen en D-ringen voor slepen, tillen en verankeren. De plezier begint met het kiezen van de juiste boot. Stel u voor welke avonturen u gaat beleven: aan land roeien om nieuwe plaatsen te ontdekken, de kustlijn verkennen, zonnebaden, weg van de drukte, of snorkelen. Het is allemaal aan u!


1. De schuin geplaatste tubes en de trimflappen aan de spiegel zorgen voor een groter water raakvlak en drijfvermogen. Bovendien zijn de afgeronde tubes met doorlopende stootranden minder gevoelig voor schade.

2. Aan de spiegel bevinden zich handige handgrepen.

3. Extra handgrepen zijn geplaatst voor de bestuurder tijdens het varen.

4. De roeispaan is opgeborgen in de boot, en op de bovenkant van de buizen zitten snelklemmen.

5. De bank kan worden verplaatst en als optie kan een tweede bank worden geïnstalleerd..

6. Het ontwerp is voorzien van een diepe V-kiel met een stootrandbescherming. De tubes zijn beschermd met een extra laag PVC-stof aan de onderkant.

7. Meerdere D-ringen voor het slepen en hijsen van de boot.

8. Overdrukventiel voorkomt over opblazen.

9. Een eenrichtingsaftapplug met sluiting is inbegrepen.

10. Een pomp met drukventiel is inbegrepen om de juiste druk in te stellen.