savvy navvy

YellowV gaat de samenwerking aan met savvy navvy - Google maps voor het water.

YellowV presenteert met trots onze nieuwe partner: savvy navvy. Bij aankoop van een SUP board, boot of kajak via onze webshop, ontvang je een abonnement van 1 jaar op de savvy marine – geheel gratis! We houden van de savvy navvy app, omdat deze alle essentiële informatie voor een trip op het water op één plek biedt. Getijden, weer, automatisch bijgewerkte kaartgegevens, routebepaling, GPS-tracking, informatie over de jachthaven (en meer) met één druk op de knop. Hun doel is om jou te helpen om je tijd op het water snel en veilig te plannen en om jouw mooiste routes te bewaren. Gewoon maximaal van het water genieten, net als met de YellowV producten! Gelijk aan YellowV producten, is savvy navvy zeer gebruiksvriendelijk: door simpelweg twee pinnen te plaatsen vallen krijg je direct een volledige weerroute naar je bestemming. De nieuwste vertrekplanningsfunctie biedt informatie om meerdere vertrektijden te vergelijken, zodat je eenvoudig de kortste duur, de gunstigste omstandigheden, of het beste het tijdstip van de dag kunt kiezen voor je aan de route begint.

Savvy-navvy wordt wereldwijd gebruikt door paddle boarders, zeilers, watersporters, zwemmers en roeiers op open water, door inmiddels al meer dan 48 miljoen routes te helpen plannen. Deze app  werd door Brendon Prince gebruikt in 2021 toen hij meerdere SUP wereldrecords brak. Hij wist dat getijden van cruciaal belang waren voor zijn planning en voor zijn veiligheid en hij vertrouwde op deze slimme navigatie om hem alle gegevens te geven die hij nodig had.

Omdat savvy navvy en YellowV veel gemeen hebben (passie voor hoogwaardige producten, de focus op onze gebruikers en het verlangen om plezier op het water te maximaliseren) kunnen we niet anders dan gaan samenwerken. Schaf jouw board/kajak of boot via onze webshop aan en ervaar waarom YellowV zo dol is op savvy navvy!

Meer informatie over savvy navvy: Klik hier